English | 简体中文 | 繁體中文 | Русский | Español | Français | Português | हिन्दी | العربية | 日本語 | 한국어 | Italiano | Deutsch | Türkçe | Čeština | Nederlands | Suomi | Polski | Українська | Svenska | Қазақша | Ελληνικά | ภาษาไทย | Tiếng việt | ລາວ | Български | Slovenčina | Lietuvių | Română | Norsk | Shqip | Slovenščina | Српски | Azərbaycan | Dansk | Македонски | Монгол | עברית | Eestlane | ଓଡିଆ | Euskara | Беларуская | Íslenska | Bosanski | فارسی | Pilipino | ជនជាតិខ្មែរ | ქართველი | ગુજરાતી | Kreyòl ayisyen | Кыргызча | Català | ಕನ್ನಡ | Hrvatski | Kurdî | Latvietis | Malti | मराठी | മലയാളം | Bahasa Melayu | বাংলা | ဗမာ | नेपाली | ਪੰਜਾਬੀ | پښتو | සිංහල | Soomaali | Тоҷикӣ | తెలుగు | தமிழ் | ئۇيغۇر | O'zbek | اردو | Magyar | հայերեն | bahasa Indonesia
English | 简体中文 | 繁體中文 | Русский | Español | Français | Português | हिन्दी | العربية | 日本語 | 한국어 | Italiano | Deutsch | Türkçe | Čeština | Nederlands | Suomi | Polski | Українська | Svenska | Қазақша | Ελληνικά | ภาษาไทย | Tiếng việt | ລາວ | Български | Slovenčina | Lietuvių | Română | Norsk | Shqip | Slovenščina | Српски | Azərbaycan | Dansk | Македонски | Монгол | עברית |
Logo of AI.17CKD.COM Пронајдете ги наменските веб-страници на други логистички компании за следење на пакетите >>
Секој пат кога ќе можете да следите до 100 броеви на логистички парцели, еден по линија, ако има повеќе од 100, системот автоматски ќе го игнорира вишокот дел!
「 Внесете го вкупниот број на логистички броеви на пакети: 0 」
СитеНе е најденоЛогистичкиот пакет е сè уште во транзит ...Логистичкиот пакет е доставен до дестинацијата!Логистичкиот пакет е вратен на местото на поаѓање!Логистичкиот пакет беше пресретнат и задржан од царината!Други абнормални услови!
0000000
Системот интелигентно идентификуваше 0 имиња на логистички компании, ве молиме изберете го името на логистичката компанија што сакате да ја прашате, а потоа кликнете на копчето [Започнете барање] ↓
сериски бројБрој на логистички пакетСтатус на логистички транспортИзвори на податоциВремето што одговара на најновата 1 порака за следењевреме на поаѓањекумулативно времеЛокација на услугатаНајнови 1 информации за следењеПогледнете детали
↓ Внесете клучни зборови за да ги пронајдете информациите за следење на пакетот ↓

Ако системот успешно најде клучни зборови од информациите за следење на логистичкиот пакет,
Бојата на позадината на текстот на клучниот збор ќе се смени во црна!
「 Вкупниот број на логистички пакети кои успешно се совпаѓаат со клучните зборови: 0
↓ Внесете го временскиот стандард на доцнењето за транспорт на вашиот логистички пакет ↓
дена /  часа /  минути /  секунди.
Ако кумулативното време на транспорт на вашиот логистички пакет го надминува стандардот за одложување на логистичкиот транспорт што го внесовте,
Бојата на позадината на списокот со информации за следење на одложениот пакет за логистика ќе се смени во кафеава боја на позадина!

Името на статусот на логистички транспорт ќе се смени во: " * Доцнење во транспортот",
И дополнително покажете „колку време се одложува“.
Можете да кликнете на копчето [Отстранете ја ознаката за одложување] за да ја вратите бојата на позадината на списокот!
「 Вкупниот број на одложени логистички пакети: 0
Знајте однапред 」: Откако ќе го внесете бројот на логистичкиот пакет, прво кликнете на копчето [Интелигентно препознавање], системот може да препознае повеќе имиња на логистички компании, а потоа ќе ја изберете опцијата за логистичка компанија што сакате да ја прашате. Откако ќе го изберете, кликнете на [Започнете барање] копче.
Не избирајте ги сите опции лесно, тоа може да предизвика непотребно губење време!
многу препорачливо 」: Доколку броевите на вашиот логистички пакет припаѓаат на истата логистичка компанија, се препорачува да ја пронајдете назначената веб-страница за следење на пакетот на логистичката компанија: https://bt.17ckd.com/mk/, На овој начин, ефикасноста на следењето на логистичките пакети може да биде поголема!
「 Поврзан вовед - 1 」: Различни имиња на статуси на транспорт одговараат на различни бои на позадината на списокот. Кога ќе се кликне на статистиката под имињата на статусот на транспорт, може да се произведе ефект на префрлување на бојата на позадината на списокот.
* Информациите за следење не се пронајдени. -> Бела боја на позадина,
* Логистичкиот пакет е сè уште во транзит ... -> Портокалова боја на позадина,
* Логистичкиот пакет беше вратен на местото на поаѓање! -> Црвена боја на позадината,
* Логистичкиот пакет е доставен до дестинацијата! -> Зелена боја на позадина,
* Логистичкиот пакет беше задржан од царината и превозот беше прекинат! -> Виолетова боја на позадина,
* Логистичкиот пакет наиде на други ненормални услови за транспорт! -> Сина боја на позадина.
「 Поврзан вовед - 2 」: Кога ја користите оваа веб-страница за прв пат, ќе почекате околу 6 до 10 секунди. Бидејќи системот ќе изврши безбедносна проверка на вашиот прелистувач, бидете трпеливи. Ако информациите за следење не се пронајдени за вашиот логистички пакет и системот го поттикнува ова лого на сликата: „“, тоа може да биде затоа што однесувањето за следење или IP-адресата е сомнително или отворате премногу веб-страници истовремено за чести пребарувања , предизвикувајќи вашата IP да биде блокирана од системот за блокирање на Firewall. Ако системот ја поттикне оваа ознака на слика: "", тоа значи дека серверот е под одржување. Ве молиме почекајте 10 секунди до 1 минута пред да ја освежите веб-страницата и обидете се повторно.
「 Поврзан вовед - 3 」: По завршувањето на првото следење, ако има барем еден логистички пакет што не најде информации за следење, можете да го користите копчето [Длабоко пребарување], што може да потрае повеќе време.
「 Опис на помош 」: По користењето на копчето [Длабоко пребарување], доколку сè уште не можете да ги најдете информациите за следење, а информациите за следење можете да ги најдете на официјалната веб-страница на логистичката компанија, но не можете да ги најдете информациите за следење на оваа страница, испратете е-пошта до Кажи ми:"emmis@qq.com".
Форматот на содржината на е-поштата: " Детален URL на официјалната веб-страница на логистичката компанија " + " 3 логистички броеви на парцели (сите логистички парцели се доставени до дестинацијата.) ".
Нашиот технички тим ќе се справи со тоа што е можно поскоро! Ви благодариме за поддршката и разбирањето!

「 Правни известувања 」: Оваа веб-страница не е официјална веб-страница на логистичка компанија. Ние не работиме со бизнис со логистика. Оваа веб-страница е само веб-страница на платформата за следење на логистички пакет што ви обезбедува бесплатна "услуга за логистички пакети за следење". Доколку имате други проблеми со вашиот логистички пакет, ве молиме директно контактирајте го официјалниот број на услуги на клиенти на логистичката компанија.

Copyright © AI.17CKD.COM