English | 简体中文 | 繁體中文 | Русский | Español | Français | Português | हिन्दी | العربية | 日本語 | 한국어 | Italiano | Deutsch | Türkçe | Čeština | Nederlands | Suomi | Polski | Українська | Svenska | Қазақша | Ελληνικά | ภาษาไทย | Tiếng việt | ລາວ | Български | Slovenčina | Lietuvių | Română | Norsk | Shqip | Slovenščina | Српски | Azərbaycan | Dansk | Македонски | Монгол | עברית | Eestlane | ଓଡିଆ | Euskara | Беларуская | Íslenska | Bosanski | فارسی | Pilipino | ជនជាតិខ្មែរ | ქართველი | ગુજરાતી | Kreyòl ayisyen | Кыргызча | Català | ಕನ್ನಡ | Hrvatski | Kurdî | Latvietis | Malti | मराठी | മലയാളം | Bahasa Melayu | বাংলা | ဗမာ | नेपाली | ਪੰਜਾਬੀ | پښتو | සිංහල | Soomaali | Тоҷикӣ | తెలుగు | தமிழ் | ئۇيغۇر | O'zbek | اردو | Magyar | հայերեն | bahasa Indonesia
English | 简体中文 | 繁體中文 | Русский | Español | Français | Português | हिन्दी | العربية | 日本語 | 한국어 | Italiano | Deutsch | Türkçe | Čeština | Nederlands | Suomi | Polski | Українська | Svenska | Қазақша | Ελληνικά | ภาษาไทย | Tiếng việt | ລາວ | Български | Slovenčina | Lietuvių | Română | Norsk | Shqip | Slovenščina | Српски | Azərbaycan | Dansk | Македонски | Монгол | עברית |
Logo of AI.17CKD.COM Gjeni faqe më të dedikuara për ndjekjen e paketave të kompanive të logjistikës >>
[Ad_336x280_20230404]
Mund të kërkoni vetëm deri në 100 numra ndjekës të paketës logjistike në të njëjtën kohë, një për çdo rresht. Nëse futni më shumë se 100, sistemi automatikisht do të injorojë tepricën!
「 Numri i përgjithshëm i numrave të gjurmimit të paketës logjistike që keni futur: 0 」
Të gjithaNuk u gjetAkoma në tranzitPaketa e logjistikës është dorëzuar në destinacionPaketa e logjistikës është kthyer në vendin e nisjesPaketa e logjistikës u përgjua dhe u ndalua përkohësisht nga doganat!Kushte të tjera anormale të transportit
0000000
The system has identified 0 courier company package tracking number rules, please select the name of the courier company you want to check before you can use the [Filloni të kërkoni] button ↓
Numër serikNumri i gjurmimit të paketës logjistikeStatusi i transportitBurimet e të DhënaveKoha që korrespondon me informacionin më të fundit të gjurmimit të logjistikëskoha e nisjesKoha e akumuluarVendndodhja e shërbimit1 informacioni i fundit për gjurmimin e paketës logjistikeShih detajet
↓ Fut fjalën kyçe që po kërkon ↓

Nëse sistemi gjen fjalët kyçe që keni futur nga lista juaj e informacionit për gjurmimin e paketës logjistike, Sistemi do të ndryshojë ngjyrën e sfondit të tekstit të fjalës kyçe në të zezë.
「 Numri kumulativ i paketave logjistike që përputhen me sukses me fjalët kyçe: 0
[Ad_AutoSize_20230404]
↓ Futni standardin kohor për vonesën e transportit të paketës suaj të logjistikës ↓
ditë /  orë /  minuta /  sekonda.
Nëse koha kumulative e transportit e paketës logjistike tejkalon standardin kohor të vonesës së transportit logjistik që keni futur, Ngjyra e sfondit të listës së informacionit gjurmues të paketës së vonuar të logjistikës ndryshohet në: [sfond ngjyrë kafe].
Emri i statusit të transportit të paketës logjistike bëhet: " * Vonesa e transportit ", Dhe gjithashtu shfaqni "Sa kohë tejkalohet". Mund të klikoni [Pastroni flamurin e vonesës së transportit] për të rivendosur ngjyrën origjinale të sfondit të listës së informacionit gjurmues të paketës logjistike.
「 Numri kumulativ i paketave të vonuara të logjistikës: 0
Di paraprakisht 」: Pasi të futni numrin e gjurmimit të paketës logjistike, së pari klikoni në butonin [Njohja Inteligjente], sistemi mund të identifikojë rregulla të shumta të numrit të paketës së kompanisë logjistike, dhe më pas zgjidhni emrin e kompanisë logjistike që dëshironi të pyesni dhe pastaj klikoni [Filloni të kërkoni].
Ju nuk duhet të zgjidhni të gjithë emrat e kompanive të logjistikës lehtë për të shmangur humbjen e panevojshme të kohës!
shumë e rekomanduar 」: Nëse numrat e gjurmimit të paketave logjistike që keni futur janë të gjithë nga e njëjta kompani logjistike, rekomandohet që të shkoni këtu për të gjetur faqen e dedikuar të kompanisë së caktuar të logjistikës për ndjekjen e paketave: https://bt.17ckd.com/sq/, Ndoshta do të jetë më efikase për të gjetur paketat logjistike si kjo!
「 Përshkrimi i lidhur - 1 」: Emrat e statuseve të ndryshme të transportit korrespondojnë me ngjyrat e sfondit të listave të ndryshme. Kur klikohen numrat nën statistikat përmbledhëse të emrave të statusit të transportit, lista mund të fshihet dhe të ndërrohet.
* Asnjë informacion gjurmimi nuk u gjet për paketën e logjistikës - shenjë - Sfond i bardhë,
* Paketa e logjistikës është akoma në tranzit ... - shenjë - Sfond portokalli,
* Paketa e logjistikës kthehet në vendin e nisjes - shenjë - Sfond i kuq,
* Paketa e logjistikës është dorëzuar në destinacion - shenjë - Sfond i gjelbër,
* Paketa e logjistikës u ndalua përkohësisht nga doganat dhe transporti logjistik u pezullua - shenjë - Sfond i purpurt,
* Ka kushte të tjera anormale të transportit për paketat logjistike - shenjë - Sfond blu.
「 Përshkrimi i lidhur - 2 」: Kur përdorni këtë faqe për herë të parë, sistemi mund të kryejë një kontroll sigurie në shfletuesin tuaj. Ju lutemi, kini durim dhe prisni për 6 deri në 10 sekonda ...
* Nëse informacioni i gjurmimit të paketës suaj të logjistikës nuk është gjetur dhe kjo shenjë foto shfaqet: "", kjo mund të jetë për shkak se sjellja juaj e ndjekjes ose adresa IP është e dyshimtë, ose hapni shumë faqe në të njëjtën kohë për të kërkuar shpesh paketa logjistike, duke shkaktuar IP-në tuaj të bllokuar nga firewall-i i sistemit.
* Nëse sistemi bën që kjo shenjë e fotos: "", do të thotë që serveri është nën mirëmbajtje, ju lutemi prisni 10 sekonda deri në 1 minutë përpara se të rifreskoni faqen në internet dhe provoni përsëri.
「 Përshkrimi i lidhur - 3 」: Vetëm pasi të keni gjurmuar paketën e logjistikës për herë të parë, ka ende të paktën 1 numër gjurmimi të paketës logjistike në listë dhe nuk mund të gjenden informacione për gjurmimin, atëherë mund të përdorni "Gjurmimi i thellë", i cili mund të kërkojë që të prisni një pak me gjate.
[Ad_AutoSize_20230404]
「 Përshkrimi i ndihmës 」: Pas përdorimit të [Gjurmimi i thellë], paketa juaj e logjistikës ende nuk ka asnjë informacion gjurmimi, por informacionin e gjurmimit mund ta gjeni në faqen zyrtare të kompanisë logjistike. Kur hasni një situatë të tillë, ju lutemi dërgoni një E-mail për të më thënë: "[*****@qq.com]".
* Formati i përmbajtjes E-mai: " URL e hollësishme e faqes zyrtare të internetit të kompanisë logjistike " + " Më jep 3 numra ndjekës të paketës logjistike (3 paketat logjistike janë dorëzuar në destinacion) ".
Ekipi ynë teknik do të merret me të sa më shpejt të jetë e mundur! Faleminderit për mbështetjen dhe mirëkuptimin tuaj!

「 Njoftimet Ligjore 」: Kjo faqe në internet nuk është faqja zyrtare e një kompanie logjistike. Ne nuk operojmë biznesin e logjistikës. Kjo faqe në internet është thjesht një faqe në internet e platformës për ndjekjen e paketës logjistike që ju ofron falas "shërbimin e paketës logjistike gjurmuese" falas. Nëse paketa juaj e logjistikës ka ndonjë kusht tjetër jonormal të transportit, ju lutemi kontaktoni drejtpërdrejt në telefonin zyrtar të shërbimit të kompanisë logjistike.

Copyright © AI.17CKD.COM
「[站长统计代码20230405]」